קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות1
ציון בריאות29
מגזין

פיצה בצק III

פיצה בצק III
פיצה בצק III הוא טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1204 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה הוא אהב על ידי 2206 אוכל וטבחים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . גשו לסופר וקנו שמרים, קמח לחם, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה גבינה עם בצק פיצה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
בקערה גדולה, לשלב 2 כוסות קמח לחם, שמן זית, מלח, סוכר לבן ותערובת השמרים; מערבבים היטב לשלב. הכה היטב עד בצק נוקשה נוצר. כיסוי ועליה עד הוכפל נפח, כ -30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח היטב. יוצרים בצק לעגול ומתגלגלים לצורת קרום פיצה. מכסים עם הרוטב האהוב עליך תוספות ואופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
רוטברוטב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo