פיצה גבינה ואספרגוס כחולה
זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . נסו אספרגוס-Canapés גבינה כחולה, רולאפים אספרגוס גבינה כחולה, ו בייקון גבינה כחולה אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים אספרגוס על תבנית אפייה; טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
אופים את האספרגוס בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
בעוד אספרגוס אופה, מורחים את רוטב הפיצה על קרום הפיצה. להפיץ חתיכות אספרגוס והתפוררות של גבינה כחולה באופן שווה על הפיצה.
להחזיר פיצה למרכז המדף של תנור שחומם מראש; אופים עד הגבינה נמסה מבעבע, 8 עד 10 דקות יותר.