פיצה טורטייה
פיצה טורטייה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 94 גר' של חלבון, 53 גרם של שומן, וסך הכל 1023 קלוריות. אם יש לך שמנת, פלפלים, רוטב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה טורטייה איטלקית, פיצת פירות טורטילה, ו פיצה טורטייה עוף ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 8 שיפודי עץ או מדליה (עבור שיפודי פהיטה)
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שים את הטורטיות על 2 סדינים אפייה. מעל כל טורטיה עם עגבניות פרוסות. מחלקים את הבשר וירקות משאריות שיפודי פהיטה על טורטיות.
מפזרים את הגבינה באופן שווה על החלק העליון ואופים בתנור עד הגבינה נמסה וזהוב ואת טורטיות פריכים, על 10 דקות.
העברה להגשת כלים ומגישים.
בתיק גדול הניתן לאגירה, מערבבים יחד את מיץ הלימון, שום, רוטב חריף, שמן קנולה ואבקת צ ' ילי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הסר 1 כף של המרינדה ולהניח בצד.
חותכים את הפלפלים והבצל לחתיכות מרובעות אינץ ' אחד.
שים בשקית עם המרינדה. פורסים את הבשר לרצועות דקות נגד התבואה ומכניסים לתוך השקית עם המרינדה והירקות ומערבבים היטב כדי מעיל הכל עם המרינדה.
מניחים את התיק בקערה גדולה במקרה זה דולף ומקרר במשך שעה וחצי.
מערבבים את המרינדה השמורה עם שמנת חמוצה ומקררים.
אם משתמשים בשיפוד עץ להשרות במים במשך 30 דקות לפני השחלה על בשר וירקות.
הסר את הבשר והירקות מהמקרר ולתת לבוא לטמפרטורת החדר, על 30 דקות. להשחיל את הבשר והירקות על שיפודים. כל שיפוד צריך לקבל 4 חתיכות כל פלפל ובצל ו 3 חתיכות של בשר בקר, לסירוגין כמו שאתה חוט אותם על שיפוד. מבשלים את שיפודי על מחבת גריל או גריל חיצוני על חום גבוה בינוני עד הבשר הוא נדיר בינוני, על 3 עד 4 דקות בצד.
מקשטים עם שמנת חמוצה בטעם וכוסברה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון