קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פיצה טורקית

פיצה טורקית
המתכון פיצה טורקית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-5 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 323 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פלפל, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה טורקית, פיצה טורקית טורקיה, ו פיצה בסגנון טורקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-425 אף.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מניחים את חצאי הפיתות, לחתוך בצד, על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מברשת עם השמן ומפזרים עם 3/4 כפית של פפריקה; להפריש. במחבת גדולה, מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את התרד, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית של פלפל ומבשלים, משליך לעתים קרובות, עד התרד נבול, על 2 דקות. לחלק את התרד בין הפיתות. הפוך באר במרכז כל מיטה של תרד סדק 1 ביצה לתוך הבאר. מתבלים את הביצה עם שאר הפפריקה, המלח והפלפל ומפזרים את הפטה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
אופים עד הביצים להגדיר, על 11 דקות עבור חלמונים נוזליים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מגישים עם מנטה ועלי ענבים ממולאים (אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.