פיצה טורקית
המתכון פיצה טורקית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-5 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 323 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פלפל, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה טורקית, פיצה טורקית טורקיה, ו פיצה בסגנון טורקי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חצאי הפיתות, לחתוך בצד, על תבנית אפייה.
מברשת עם השמן ומפזרים עם 3/4 כפית של פפריקה; להפריש. במחבת גדולה, מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מוסיפים את התרד, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית של פלפל ומבשלים, משליך לעתים קרובות, עד התרד נבול, על 2 דקות. לחלק את התרד בין הפיתות. הפוך באר במרכז כל מיטה של תרד סדק 1 ביצה לתוך הבאר. מתבלים את הביצה עם שאר הפפריקה, המלח והפלפל ומפזרים את הפטה.
אופים עד הביצים להגדיר, על 11 דקות עבור חלמונים נוזליים.
מגישים עם מנטה ועלי ענבים ממולאים (אם תרצה).