קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פיצה טורקית

פיצה טורקית
המתכון פיצה טורקית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-5 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 323 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פלפל, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה טורקית, פיצה טורקית טורקיה, ו פיצה בסגנון טורקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-425 אף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את חצאי הפיתות, לחתוך בצד, על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מברשת עם השמן ומפזרים עם 3/4 כפית של פפריקה; להפריש. במחבת גדולה, מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את התרד, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית של פלפל ומבשלים, משליך לעתים קרובות, עד התרד נבול, על 2 דקות. לחלק את התרד בין הפיתות. הפוך באר במרכז כל מיטה של תרד סדק 1 ביצה לתוך הבאר. מתבלים את הביצה עם שאר הפפריקה, המלח והפלפל ומפזרים את הפטה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
5
אופים עד הביצים להגדיר, על 11 דקות עבור חלמונים נוזליים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגישים עם מנטה ועלי ענבים ממולאים (אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.