פיצה לארוחת בוקר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אהוב על 11 אוכלים וטבחים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מוצרלה, בצל, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. הציון הזה די טוב. נסו פיצה לארוחת בוקר, פיצה לארוחת בוקר, ו פיצה לארוחת בוקר עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
שלב את העגבניות השלמות עם המיצים שלהן, עגבניות חתוכות לקוביות, כוסברה, בצל, שום, ג ' לפנו, סוכר, כמון, 1/4 כפית מלח ומיץ הליים במעבד מזון או בבלנדר. דופק מספר פעמים עד שהוא מגיע לעקביות שאתה אוהב. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
אבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים את מתלה התנור במצב הנמוך ביותר ומחממים מראש ל -475 מעלות צלזיוס. מטגנים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית, הופכים מדי פעם, עד לעיסה, כ -8 דקות; מסננים על מגבות נייר. קוצצים לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בינתיים מחממים 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה ונפרדת על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים את החשיש הקפוא ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם פשוט מתחילים להזהיב, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד. באותה מחבת מטגנים את הפלפלים האדומים והירוקים בשמן הירקות הנותר של 1 כף
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
אש בינונית-גבוהה עד שהם נחמדים וחומים, בערך 5 דקות. הניחו בצד.