פיצה לבנה וזהב
פיצה לבנה וזהב יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, בצל, גבינת digiorno romano, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 25%. מתכונים דומים: פיצה לבנה וזהב, טארט שוקולד לבן פטל אדום-זהב, ו פופקורן מצופה זהב שוקולד לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
חום 1 כף. שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 15 עד 20 דקות. או עד רך וזהוב חום, ערבוב מדי פעם.
מניחים בצק פיצה על תבנית אפייה מקומטת קלות; למתוח כדי להתאים 16 x 12 אינץ ' תבנית אפייה.
מערבבים שום ושמן שנותר; מורחים על בצק.
מורחים קרום עם גבינת שמנת; למעלה עם גבינות שנותרו, בצל ופלפל אדום.
אופים 10 עד 12 דקות. או עד הקרום הוא השחי קלות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo