המתכון פיצה קציצה מגה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 32 דקות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 855 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קמח מלא כף יד, מלח גס, עלי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח סויה מלא שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בננה ללא גלוטן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. נסו פיצה קציצה, פיצה קציצה, ו פיצה קציצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
על אבן פיצה עגולה או מחבת או על תבנית אפייה מלבנית, באמצעות קמח או קמח תירס לאבק את הבצק, להפיץ את הבצק כדי ליצור את הקרום שלך. אם אתה משתמש בתבנית אפייה, טפטוף מחבת עם שמן זית כתית נוספת ולאחר מכן להגדיר את הקרום במקום. לתקוע את בצק הפיצה בכמה אזורים עם הקוצים של מזלג.
טפטוף את הבצק בשמן זית כתית מעולה ואז מתבלים אותו ברוזמרין קצוץ דק ומעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מניחים בתנור 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, ואז הבשר. חום וקרמבל בשר כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף בצל ושום. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ואז עובדים בממרח העגבניות באמצעות גב כף עץ כדי לשלב. מערבבים בגבינה, פטרוזיליה ואורגנו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.