המתכון פיצה קציצה מגה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 32 דקות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 855 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קמח מלא כף יד, מלח גס, עלי רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח סויה מלא שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בננה ללא גלוטן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. נסו פיצה קציצה, פיצה קציצה, ו פיצה קציצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
על אבן פיצה עגולה או מחבת או על תבנית אפייה מלבנית, באמצעות קמח או קמח תירס לאבק את הבצק, להפיץ את הבצק כדי ליצור את הקרום שלך. אם אתה משתמש בתבנית אפייה, טפטוף מחבת עם שמן זית כתית נוספת ולאחר מכן להגדיר את הקרום במקום. לתקוע את בצק הפיצה בכמה אזורים עם הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
טפטוף את הבצק בשמן זית כתית מעולה ואז מתבלים אותו ברוזמרין קצוץ דק ומעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מניחים בתנור 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, ואז הבשר. חום וקרמבל בשר כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף בצל ושום. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ואז עובדים בממרח העגבניות באמצעות גב כף עץ כדי לשלב. מערבבים בגבינה, פטרוזיליה ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.