פיצה מקסיקנית
סע לחנות ותביא את פובלנו צ'ילה, גבינת צ' דר חדה, קווסו פרסקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו פיצה מקסיקנית, פיצה מקסיקנית, ו פיצה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
רול הכין בצק פיצה לתוך מעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים את הבצק על מחבת פיצה 12 אינץ ' או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפוזר עם 1 כף קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
מניחים טבעות בצל בקערה גדולה. תרסיס קל עם ספריי בישול, ומפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור; לזרוק היטב מעיל. מסדרים בצל על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 15 דקות, ערבוב באמצע; מגניב.
Place poblano צ 'ילה על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף, ומטגנים 3 אינץ' מחום 8 דקות או עד מושחר ו חרוך, פונה לאחר 6 דקות.
מניחים בשקית ניילון כבדה, חותם zip-top.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולהשליך עורות.
Cut a lengthwise slit in poblano chile; discard seeds and stem.
חותכים צ ' ילה צלוי poblano לרצועות דקות.
מפזרים רצועות עם הנותרים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל שחור, ולהניח בצד. הפחת את טמפרטורת התנור ל-50
מניחים chipotles במעבד מזון או בלנדר, ולעבד עד חלקה.
מורחים 1/2 כפות פירה צ ' יפוטלה על קרום הפיצה באמצעות גב כף. שמרו את רסק הצ ' יפוטלה הנותר לשימוש נוסף. מסדרים את רצועות צ 'ילה בשכבה זוגית על קרום הפיצה; למעלה עם בצל, tomatillos, צ' דר, ו queso פרסקו.
אופים ב 500 במשך 17 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
הסר פיצה מהתנור, ומפזרים כוסברה ומשאבות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.