קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיצה מקסיקנית

פיצה מקסיקנית
אם יש לך אבוקדו, גבינת צ'דר, לחמניות סהר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פיצה מקסיקנית, פיצה מקסיקנית, ו מטבל פיצה מקסיקני.

הוראות

1
פרוס סהר מתגלגל בצק; לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של 13-in ungreased. אקס-9-אין. תבנית אפייה. לחץ על התפרים והנקבים כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ל-3 קיווי, קלופים ופרוסיםל-3 קיווי, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
2
אופים ב 400° במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
בקערה גדולה, לשלב את הצ ' ילי, זיתים ובצל.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מורחים על קרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
מפזרים גבינה וצ ' יפס תירס.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים 8-10 דקות יותר או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
7
מקשטים עם אבוקדו, חסה, עגבניות ו / או שמנת חמוצה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.