המתכון פיצה Margherita יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 59 דקות. במנה עיקרית זו יש 449 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, קמח, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, פיצה מרגריטה, ו פיצה מרגריטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך 1 מתכון של בצק פיצה ולתת לעלות על פי הוראות המתכון.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
2
אגרוף את הבצק, לחלק ב 1/2 בצורה רופפת 2 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוף
3
מקום 1 כדור בשקית אחסון פלסטיק משומנת היטב ולאחסן במקרר עד 2 ימים.
4
מניחים את השני על משטח מקומח, מכסים בקערה הפוכה גדולה, ומאפשרים לנוח במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מניחים אבן אפייה גדולה על המדף הנמוך ביותר של התנור מחממים עד 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
אבקת בנדיבות קליפת עץ עם קמח ומניחים בצק על הקליפה. צור צורת דיסק על ידי לחיצה על הבצק עם העקב של הידיים, סיבוב הבצק בין לחיצות. המשך ללחוץ ולמתוח את הבצק לתוך מעגל 12 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
7
מורחים את הרוטב על הפיצה בשכבה דקה, אפילו, מוודא להשאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב הקצוות של הפיצה. מתבלים במלח ופלפל. למעלה עם המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
החלק את הפיצה על אבן האפייה ואופים במשך 10 עד 14 דקות, או עד הגבינה נמסה מבעבע ואת החלק התחתון של הקרום מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר מהתנור, לקרוע את עלי בזיליקום ולפזר על הפיצה. חותכים עם גלגל פיצה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
מערבבים את המים, השמן, הסוכר והמלח בכוס מדידה נוזלית עד שהסוכר מתמוסס.
לטאטא את הקמח ושמרים בקערה גדולה, לעשות באר במרכז ולהוסיף את התערובת הנוזלית. עם כף עץ או היד שלך, בהדרגה מערבבים את הקמח לתוך הנוזל כדי להפוך את הבצק מחוספס. משוך את הבצק יחד לכדור, (אם נשאר קצת קמח, לא לדאוג).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי מאובק בקמח. ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 5 דקות, באמצעות יותר קמח במידת הצורך כדי לשמור על דבק. מחלקים ל 4 חלקים שווים, טופס לתוך כדורים, ולשים על גיליון אפייה משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
4
מברישים את צמרות הבצק בשמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד לעלות בטמפרטורת החדר עד להכפלה, כ-45 דקות.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.