פיצה מרדי גרא
פיצה מרדי גרא עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם בצל, שרימפס, גבינת מוצרלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית מעולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת הבוקר כמו קינוח. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו פיצה מרדי גרא, מרדי גרא ג'מבליה, ו בשר מרדי גרא (מתכונים דומים).
הוראות
(לקבלת קרום פריך, מחממים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר בתנור.)
מבשלים נקניק במחבת גדולה על אש בינונית 6 דקות או עד להזהבה מכל הצדדים.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; מניחים בצד.
מסננים הכל מלבד 1 כף שמן.
מוסיפים שרימפס, תיבול קייג ' ון ושום; מטגנים על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב תדיר, 2 דקות או עד לסיום. הניחו בצד.
מרדדים בצק לעובי 1/4 אינץ ' על נייר אפייה מקומח קלות או קליפת פיצה.
מברשת קצוות עם שמן; זין במזלג. אם תרצה, העבר קרום לאבן פיצה מאובקת בקמח תירס או קמח סולת; אופים 5 דקות.
מוציאים את הקרום מהתנור; מורחים רוטב לקצוות הקרום, ומעליהם נקניק, שרימפס, בצל ופלפלים.
מפזרים באופן שווה עם גבינה. מחזירים פיצה לתנור, ואופים 12 דקות או עד שהקרום מזהיב והגבינה נמסה.