פיצה נסטורטיום
פיצה Nasturtium עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מספק כ 4 מנות . מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח, תוספות אחרות, קמח לחם גלוטן גבוה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות סולת עם קומפוט תאנה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיצה Nasturtium, Nasturtium Nibbles, ו Nasturtium Pesto.
הוראות
שים מים חמים, סוכר ושמן בקערה של מערבל מצויד וו הבצק.
הוסף שמרים ולתת לו לשבת במשך 10 דקות, עד קצף תערובת. בקערה בינונית, מערבבים לשלב קמחים, מלח ופרחים nasturtium.
מפזרים תערובת קמח לתוך תערובת שמרים.
מערבבים על מהירות נמוכה במשך 5 דקות, עד הבצק הוא חלק וקופצני. מכסים את הקערה במגבת מטבח כותנה ומניחים לעמוד במשך כשעה, או עד שהבצק הוכפל בנפח.
הפוך את הבצק על משטח מאובק בקמח ללוש על ידי דחיפתו מגופך עם העקב של היד שלך, לקפל אותו, ולחזור על 12 פעמים. מחלקים בצק לשני כדורים. בשלב זה, הבצק יכול להיות אפוי או מאוחסן עד 2 ימים במקרר על גיליון אפייה מכוסה בניילון נצמד.
מחממים תנור ל 450 ° F. לשפשף שני גיליונות אפייה עם שמן זית ואבק עם קמח סולת. למתוח כל כדור בצק על ידי הקשה ולחץ כלפי חוץ מהמרכז עם קצות האצבעות.
העברה לסדינים אפייה מוכנים. לכסות עם תוספות על פי בחירתך.
אופים פיצות במשך 20 עד 25 דקות, וסדינים מסתובבים באמצע האפייה כך שהבצק מתבשל באופן שווה. פרוסה, לשרת, וליהנות.
Reprinted עם אישור בישול עם פרחים: מתכונים מתוקים ומלוחים עם עלי כותרת של ורדים, לילך, לבנדר, ופרחים אכילים אחרים על ידי Miche Bacher; צילום של מיאנה יוני. זכויות יוצרים © 2013 by Miche Bacher; photographs © 2013 by Quirk Productions, Inc. פורסם על ידי Quirk Books