פיצה נפוליטנה קלאסית
פיצה נפוליטנה קלאסית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 994 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי טימין, גזר, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: פיצה קלאסית, פיצה מרגריטה קלאסית, ו פיצה מרגריטה קלאסית.
הוראות
מניחים יין, מים ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מוסיפים את הדבש, המלח ושמן הזית ומערבבים היטב לשלב.
מוסיפים 1 כוס הקמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מוסיפים 2 כוסות נוספות של הקמח ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות, המשלבים כמה שיותר קמח עם כף העץ.
הביאו את הבצק ביד והפכו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד הבצק הוא חלק ומוצק.
מניחים בקערה נקייה, משומנת קלות ומכסים במגבת.
בואו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
ללוש את הבצק לתוך 1 עגול גדול ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
מוסיפים אורגנו לרוטב עגבניות ומצקים את רוטב העגבניות בשכבה זוגית על הבצק. להפיץ את הגבינה באופן שווה על פני השטח של הפיצה, לחץ על עלי בזיליקום לרוטב ומבשלים בתנור במשך 10 עד 12 דקות, עד הקרום הוא זהוב והגבינה הוא חום זהוב.
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.