פיצה סלסה עוף פאג'יטה
המתכון של פיצה סלסה עוף פאג'יטה יכול לספק את התשוקה המקסיקני שלך תוך 35 דקות בערך. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.57 דולר למנה. מנה אחת מכילה 484 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . אם יש לכם חזה עוף, פלפל, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פיתה עוף פג'יטה , עוף פג'יטה ממולא פלפל חריף , ו- Pillards עוף עם סלסה קלמנטינה .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את מיץ הליים, 2 כפות שמן ושום.
מוסיפים את העוף; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים למשך 15 דקות.
מסננים וזורקים את המרינדה. במחבת גדולה, מטגנים את העוף בשמן הנותר עד שהוא כבר לא ורוד.
מניחים קרום על 14 אינץ' לא משומן. מחבת פיצה; למרוח עם סלסה עד 1/2 אינץ' מהקצוות.
שכבה עם עוף, פלפלים, בצל וגבינה.
אופים ב-450 מעלות במשך 8-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מגישים עם שמנת חמוצה אם רוצים.