קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

פיצה סלסה עוף פאג'יטה

פיצה סלסה עוף פאג'יטה
המתכון של פיצה סלסה עוף פאג'יטה יכול לספק את התשוקה המקסיקני שלך תוך 35 דקות בערך. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.57 דולר למנה. מנה אחת מכילה 484 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . אם יש לכם חזה עוף, פלפל, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פיתה עוף פג'יטה , עוף פג'יטה ממולא פלפל חריף , ו- Pillards עוף עם סלסה קלמנטינה .

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את מיץ הליים, 2 כפות שמן ושום.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים את העוף; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
3
מסננים וזורקים את המרינדה. במחבת גדולה, מטגנים את העוף בשמן הנותר עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים קרום על 14 אינץ' לא משומן. מחבת פיצה; למרוח עם סלסה עד 1/2 אינץ' מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
5
שכבה עם עוף, פלפלים, בצל וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
אופים ב-450 מעלות במשך 8-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים עם שמנת חמוצה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות