פיצה ספגטי II
המתכון ספגטי Pizzan השני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 844 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . אם יש לך מעובד גבינה אמריקאית, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו ספגטי פיצה פאי, ספגטי פיצה פאי, ו פיצה ספגטי פאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, מניחים בשר טחון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולשלב עם רוטב ספגטי.
בקערה גדולה לזרוק פסטה עם גבינת פרמזן וביצים. לחץ לתוך צלחת עוגה 9 אינץ ' ולהפיץ תערובת רוטב על פסטה. למעלה עם גבינה אמריקאית ומפזרים מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים.