פיצה סקווש קיץ קרום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קיץ סקווש פיצה קרום. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 279 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה עובד טוב כמו קרום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך גבינת מוצרלה, קמח, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: פיצה ירקות קיץ עם קרום כרובית, ספגטי סקווש פיצה קרום, ו פיצה סקווש קיץ.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לאחר קישואים או קישואים הקיץ כבר מגורר (אני ממליץ על מעבד מזון) קל מלח סקווש ולהעביר אותו מסננת.
בואו לעמוד 15 עד 30 דקות ולחץ על כל הנוזלים הנותרים מתוך סקווש.
בקערת ערבוב בינונית, לשלב סקווש, קמח, גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה, ביצים, פלפל ומלח.
מורחים את התערובת למחבת רול ג ' לי משומנת ומקורנת.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש.
מוציאים את הקרום מהתנור ומשנים את טמפרטורת התנור לצלייה.
מברשת את החלק העליון של הקרום עם שמן, ולאחר מכן לצלות את הקרום במשך 3 עד 5 דקות עד העליון הוא השחמה קלות.
אפשר לקרום להתקרר מעט ולהחליק מרית מתחת לכל הקצוות ומתחת לאמצע.
מניחים תבנית אפייה גדולה על החלק העליון של הקרום ומעבירים בעדינות את הקרום כך שתחתית הקרום פונה כעת כלפי מעלה. מכיוון שזה יכול להיות קשה להעיף את הקרום בצורה חלקה, ייתכן שיהיה צורך לחתוך את הקרום לשניים כדי להקל על היפוך של הקרום. אם אתה רוצה להשמיט את שלב היפוך, זה בסדר, אבל הקרום לא יהיה כמו פריך.
מברשת את החלק העליון של הקרום עם שמן צלייה עוד 3 עד 5 דקות עד העליון הוא השחמה. מכסים עם תוספות לפי הצורך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto