פיצה סרפד
פיצה סרפד עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, פלפל, פתיתי צ'ילה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. מתכונים דומים: פיצה סרפד, מרק סרפד, ו מרק סרפד.
הוראות
מחממים תנור ל 450 עם מתלה בתחתית. לובש כפפות ארוכות, לשטוף סרפד היטב.
לרחוש שום כמה שניות ב 1 כף. שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים סרפד ומקפיצים עד שנבול, 2 עד 5 דקות.
מסירים מהאש. אם הסרפד רטוב, מסננים במסננת, מייבשים ומחזירים לתבנית. מערבבים בעדינות סרפד עם 1 כף. עוד שמן, הפלפל ופתיתי צ ' ילה.
מרדדים בצק על לוח מקומח ל -9 על 14 אינץ'. מלבן. להקל על הבצק על גיליון אפייה משומן, לתקן את הצורה במידת הצורך. בעזרת אצבעות מגלגלים קצוות בצק ליצירת 1/2 אינץ'. רים.
מפזרים גבינה, אחר כך סרפד, על בצק.
אופים עד שהקרום פריך, 15 דקות.
טפטוף עם הנותרים 1 כף. שמן לחתוך לריבועים. מתבלים במלח אם תרצו.