פיצה עוף בנוסח פקין
פיצה עוף בנוסח פקין עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 36 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. אם יש לך חזה עוף, שומשום, רוטב ברווז פקין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוף בנוסח פקין, עוף פקין מעושן עם תה, ו עוטפת עוף בנוסח פקין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מחממים מחבת גריל על חום גבוה.
טפטוף שמן על קציצות עוף ועונה עם תערובת תיבול גריל או מלח ופלפל. עוף בגריל 3 או 4 דקות בכל צד. חותכים עוף לרצועות דקות מאוד.
מפזרים מחבת פיצה או אבן אפייה עם קמח תירס או קמח. הקש בצק לתוך פגז פיצה, עובד כל הדרך עד הקצוות של המחבת.
מפזרים את הקצוות של הבצק שלך עם זרעי שומשום. מכסים את העוגה עם 3 כפות כל רוטב שזיפים או רוטב ברווז ורוטב ברביקיו. לכסות פאי עם גבינה. למעלה עם עוף פרוס בצל ירוק ופלפל אדום.
אופים 12 עד 15 דקות, עד פריך וגבינה הוא תוסס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto