פיצה עוף בקרוליינה
פיצה עוף ברביקיו קרולינה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, עוף, גבינת ריקוטה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, עוף צ'דר מנגל, ו עוף מנגל אפוי בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. גריז גיליון עוגיות גדול. בצק פתוח על גיליון עוגיות; החל במרכז, לחץ על הבצק לתוך מלבן 14x12 אינץ'.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב 1/4 כוס רוטב ברביקיו ואת גבינת ריקוטה; להפריש. בקערה בינונית, לזרוק עוף מגורר עם הנותרים 1/2 כוס רוטב ברביקיו.
מורחים תערובת ריקוטה באופן שווה על פני קרום אפוי חלקית. למעלה עם עוף, בצל, גבינת מוצרלה וגבינה כחולה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד גבינה מותכת וקצוות הקרום הם חום זהוב.
מפזרים כוסברה. כדי לשרת, לחתוך ל 4 שורות על ידי 4 שורות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון