קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פיצה עוף ברביקיו

פיצה עוף ברביקיו
פיצה עוף ברביקיו עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, בצל, עוף חתוך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. מתכונים דומים: עוף צ'דר מנגל, המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, ו סלט קצוץ עוף ברביקיו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450º.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מניחים קונכיות לחם על סדין גדול ungreased.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מורחים רוטב ברביקיו על קונכיות לחם ל בתוך 1/4 אינץ ' של קצוות. למעלה עם עוף וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
פלפל ארבולפלפל ארבול
3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך3 כוסות קמח רב תכליתי, או יותר לפי הצורך
4
מפזרים בצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
אופים 7 עד 12 דקות או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.