פיצה עם אספרגוס חזיר מעושן דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם גבינת פרובולון חדה, חזיר, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכונים דומים: פיצה בגריל עם פסטו ארוגולה, תירס ובשר חזיר (וידאו), פיצה עוף בגריל, אספרגוס ופטריות עם קרום פיצה מאפיית בלקבירד, ו תוספת פיצה-פיצה סלמון מעושן.
הוראות
1
מחממים את התנור ל -50
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים אבן פיצה או משמנים בנדיבות נייר אפייה גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
פיצה סטון
3
מחממים 1 כף שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה קלה, כ -5 דקות; מעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים את חזיר ובצל ירוק לאספרגוס ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אספרגוס
בצל ירוק
חם
6
בואו להתקרר מעט.
7
מוסיפים מחצית מהגבינה הגרוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועה
8
על משטח מקומח קלות מרדדים או מותחים את הבצק לסיבוב מחוספס בגודל 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
9
מעבירים את הבצק לקליפת פיצה מקומחת או לגיליון עוגיות ללא שפה, או לתבנית האפייה המשומנת. למעלה פיצה עם תערובת אספרגוס, משאיר גבול 1 אינץ ' של בצק.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
עוגיות
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
מברישים את הגבול עם 1 כפית שמן הזית שנותרה. מפזרים מעל את הגבינה המגורדת ואת הגבינה הגרוסה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
שמן זית
11
החלק את הפיצה על האבן החמה, אם משתמשים בה, ואפה כ -10 דקות על האבן או 16 דקות על תבנית האפייה, עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
קרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
12
מעבירים את הפיצה למתלה ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.
13
המלצת יין: לבן נקי ובהיר, כמו טורס ויה סול משנת 1997 מספרד או דומיין דה לה ג ' לוזי סוביניון משנת 1997 מצרפת, הוא בחירה מרעננת.