פיצה עם אספרגוס ונקניק מעושן
פיצה עם אספרגוס חזיר מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גבינת פרובולונה חריפה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו), עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו תוספת פיצה-פיצה סלמון מעושן.
הוראות
מחממים אבן פיצה או בנדיבות שמן תבנית אפייה גדולה.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד השחיתו קלות, על 5 דקות; להעביר לקערה.
מוסיפים את החזיר והבצל הירוק לאספרגוס ומתבלים במלח ופלפל.
תוסיף חצי מהגבינה הגרוסה.
על משטח מקומח קל, לגלגל או למתוח את הבצק לסיבוב 14 אינץ ' מחוספס.
מעבירים את הבצק לקליפת פיצה מקומטת או גיליון עוגיות ללא מסגרת, או לסדין אפייה משומן. למעלה פיצה עם תערובת אספרגוס, משאיר גבול 1 אינץ ' של בצק.
מברשת את הגבול עם 1 כפית הנותרים של שמן זית. פזר את הגבינה המגורדת ואת שאר הגבינה המגורדת מעל.
החלק את הפיצה על האבן החמה, אם באמצעות, ואופים במשך כ 10 דקות על האבן או 16 דקות על תבנית האפייה, עד הקרום הוא זהוב והגבינה מבעבעת.
להעביר את הפיצה למתלה ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.
המלצת יין: יין לבן נקי, בהיר, כגון טורס 1997 דרך סול מספרד או Domaine de la Jalousie Sauvignon 1997 מצרפת, היא בחירה מרעננת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.