פיצה עם אסקרול, פלפלים קלויים וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיצה עם אסקרול, פלפלים קלויים, וזיתים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זיתים kalamatan, אורגנו, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה, פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה, ו אסקרול-סלט ארוגולה עם פלפלים קלויים ובצל במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים את בצק הפיצה המוכן למעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים בצק על מחבת פיצה 12 אינץ ' או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים 1 כף קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
חותכים פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאים, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולחתוך לרצועות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-50
מחממים מחבת גדולה מצופה קלות עם ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, מלח ופלפל שחור; מטגנים 3 דקות או עד למכרז. מערבבים שום; לבשל 1 דקה.
להוסיף escarole; saut 2 דקות או עד wilts escarole.
הסר מהחום, ומערבבים בחומץ.
מורחים תערובת אסקרול באופן שווה על קרום הפיצה; למעלה עם גבינת פונטינה, פלפל קלוי, וזיתים.
אופים ב 500 במשך 14 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
הסר פיצה מהתנור, ומפזרים פרמזן ואורגנו.
אופים 2 דקות או עד פרמזן נמס.