פיצה עם בייקון, בצל ופטריות
בייקון, בצל ופיצה פטריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה עם עלים שטוחים, בצל, פטריות קרמיני מראש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פיצה פטריות, בצל ובזיליקום, פיצת כרוב, פטריות ובצל אדום, ו פיצת פטריות בצלחת עמוקה ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מצא תפר לאורכו בבצק. החל בתפר, בעדינות לפרוש בצק לתוך מלבן על משטח מקומח קלות. בצק למתוח למעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות; להעביר למחבת פיצה עגולה או תבנית אפייה גדולה מפוזרת עם קמח תירס.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; לטגן 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות קרמיני למחבת; מטגנים 8 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מוסיפים פטריות לתערובת בצל; לזרוק.
מורחים תערובת בצל באופן שווה על בצק מוכן, משאיר גבול 1/4 אינץ'.
מפזרים באופן שווה גבינת צ ' דר לבנה ובייקון.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון