קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה

פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה, פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ו פיצה ניסואז עם זיתים, פלפלים אדומים וגרוייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 2 כפות מים חמים לתוך קערה גדולה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק; מפזרים שמרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, על 15 דקות (תערובת לא יהיה קצף).
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את שני הקמחים, 1/2 כוס מים קרים, ו 1 כפית מלח גס; מערבבים על מהירות בינונית-נמוכה 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
תן לנוח 5 דקות, ולאחר מכן לערבב על מהירות בינונית עד הבצק הוא חלק, אלסטי, ומעט דביק, על 3 דקות. שמן קל קערה בינונית. לאסוף בצק לכדור ולהעביר קערה מוכנה; להפוך מעיל עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לנוח בטמפרטורת החדר 30 דקות. בצק רגוע בן לילה. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להעביר קערה לאזור חם ללא טיוטה ולתת לבצק לעלות, מכוסה, עד נפוח מעט מאוד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה ללא מסגרת בתנור; מחממים עד 260°.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מפזרים משוט פיצה או תבנית אפייה אחרת בנדיבות עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'; להעביר לחתור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מברשת בצק עם שמן; פלפלים לפזר, ואז זיתים מעל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מפזרים פרמזן ורוזמרין. סדר טבעות בצל על גבי פיצה, ריווח בנפרד. להחליק פיצה על אבן או אפייה בתנור; אופים עד השחמה קלה אבל לא פריך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר פיצה מהתנור בעדינות לפצח 1 ביצה לתוך כל טבעת בצל. מחזירים פיצה לתנור וממשיכים לאפות עד שהביצים נקבעות ברכות והקרום מוזהב, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מפזרים פיצה עם מלח ופלפל. פזר את ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי