פיצה עם גבינת עיזים
גשו לסופר וקנו רוזמרין, שמן זית, בצק פיצה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו הפוך גבינת עיזים משלך עבור גבינת עיזים, נקניק ופטריות ולינגטון (או פיצה!), פיצה שבוע: גבינת עיזים ופיצה קייל, ו פיצת תאנה וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גז או גריל פחם בינוני, או התנור ל 450 ° F.
לזרוק יחד את הענבים, רוזמרין, ו 1 כף שמן זית; להפריש.
מחלקים את הבצק לשלישים וממתחים כל מנה למעגל 10 אינץ'.
מניחים את הסיבובים על הגריל או בתנור עד מבושל דרך, כ 6 דקות, מרפרף כל באמצע אם באמצעות גריל.
מפיצים את הענבים, כפיות של גבינת העזים, ואת שאר שמן הזית על הפיצות.
מכסים את הגריל (אם משתמשים) וחום עד שהגבינה מתחילה להמיס, כ -5 דקות.
עבור גרסה מהירה יותר, לכסות פיתה פיצול, טורטיות, או נאן עם גבינה וענבים, ולאחר מכן למקם אותו תחת broiler במשך 5 דקות.