פיצה עם נקניק הודו, פלפלים כתומים וארוגולה
פיצה עם נקניק הודו, פלפלים כתומים וארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם רוטב עגבניות, בצק פיצה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: נקניק, גבינת עיזים ופלפלים ממולאים ארוגולה, נקניק איטלקי בגריל עם פלפלים, בצל וארוגולה, ו כריך הודו עם ריקוטה, פלפלים אדומים וארוגולה.
הוראות
העברה לתנור: שקופית קלף ontostone או אפייה גיליון.
אופים במשך 13 עד 15 דקות, עד גבינה הוא מבעבע התחתון הוא פריך. למעלה עם ארוגולה.