פיצה עם פפרוני לארוחת בוקר
מתכון פפרוני ארוחת בוקר Pizzan מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, קטוגני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, רוטב פיצה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: ארוחת בוקר פיצה פפרוני, פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום, ו פיצה פפרוני מטבל.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. Spray 12 אינץ פיצה פאן עם ספריי בישול. בקערה בינונית מערבבים תערובת ביסקוויק ומים חמים עד לקבלת הבצק הרך. לחץ על הבצק בתחתית ולמעלה בצד של המחבת, באמצעות אצבעות טבולות בתערובת ביסקוויק, ויצרו שפה בקצה.
אופים 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
בינתיים, בקערה גדולה, להכות ביצים, חלב ופלפל עם מקציף חוט או מזלג עד מעורבב. מערבבים פפרוני ובצל. ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים תערובת ביצה; מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד המשרד אבל עדיין לח.
מורחים רוטב פיצה על קרום אפוי. למעלה באופן שווה עם תערובת ביצים.
אופים 3 עד 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת ופיצה חם.