קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות8
מגזין

פיצה עמוקה בסגנון שיקגו

פיצה עמוקה בסגנון שיקגו
שיקגו בסגנון Deep-Dish Pizzan היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתאים ל-16 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 401 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . אם יש לכם רסק עגבניות, עגבניות משומרות, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 42% , שהוא מוצק. Pizza Deep Dish בסגנון שיקגו , Deep Dish Pizza בסגנון שיקגו ופיצה Deep Dish Chicago Style Pizza דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים 1-1/2 כוסות קמח, קמח תירס, שמרים, סוכר ומלח. בסיר מחממים מים ושמן ל-120°-130°.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים רק עד להרטיב.
3
מוסיפים את יתרת הקמח ליצירת בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מנקבים בצק למטה; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
מגלגלים כל חלק ל-11 אינץ'. מעגל. מהדקים את הבצק לתחתית ומעלה את הדפנות של שני 10 אינץ' משומנים. מחבתות חסינות לתנור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מפזרים על כל אחד 2 כוסות גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
9
בקערה גדולה מערבבים את העגבניות, רוטב העגבניות, רסק העגבניות והתבלינים. כף 1-1/2 כוסות על כל פיצה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
שכבות כל אחד עם מחצית מהנקניק, פפרוני, פטריות, 1 כוס מוצרלה ו-2 כפות גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
11
מכסים ואופים ב-450 מעלות למשך 35 דקות. לגלות; אופים 5 דקות יותר או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רוטב עגבניות יכולרוטב עגבניות יכול794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.can diced tomatoes, well drainedcan diced tomatoes, well drained40דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)438דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות0חתיכות טופי הית' ברeach garlic powder, dried oregano, dried basil and peppereach garlic powder, dried oregano, dried basil and pepper454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ג'ונסונוויל נקניקיה איטלקית קלה, מבושלת ומתפוררתג'ונסונוויל נקניקיה איטלקית קלה, מבושלת ומתפוררת721 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר251 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולקכוסות מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה, מחולק482 כפות חמאה מומסת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.רסק עגבניותרסק עגבניות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #47דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה מהירה עלייה שמריםחבילה מהירה עלייה שמרים

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי ל-Deep Dish Pizza. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.