שיקגו בסגנון Deep-Dish Pizzan היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתאים ל-16 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 401 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . אם יש לכם רסק עגבניות, עגבניות משומרות, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 42% , שהוא מוצק. Pizza Deep Dish בסגנון שיקגו , Deep Dish Pizza בסגנון שיקגו ופיצה Deep Dish Chicago Style Pizza דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים 1-1/2 כוסות קמח, קמח תירס, שמרים, סוכר ומלח. בסיר מחממים מים ושמן ל-120°-130°.
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי ל-Deep Dish Pizza. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.