פיצה עשב טרי
פיצה עשב טרי לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 1853 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 92 גרם שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 50 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו שמן זית, קמח, כדורי מוצרלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 97%, המנה הזו מדהימה. נסו פיצה עשב טרי, פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלן ופיצן מושלם בבית, ו פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלן ופיצן מושלם בבית עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מפזרים את השמרים מעל 3/4 כוס מים חמים (לא פושרים) בקערה ומשאירים לשבת מעט.
במיקסר מוסיפים את הקמח ו -1 / 2 כפית המלח, וכשהמיקסר פועל במהירות נמוכה (עם חיבור ההנעה) מוזגים לאט את שמן הזית וממשיכים עד שהוא מתערבב. לאחר מכן, יוצקים את תערובת שמרים/מים ומערבבים עד רק בשילוב.
מצפים קערת ערבוב נפרדת בזילוף קל של שמן זית, מטיפים את הבצק ויוצרים אותו לכדור. לזרוק את המעיל את הכדור בצק בשמן זית, ולאחר מכן לכסות את הקערה בחוזקה עם עטיפת פלסטיק ולאפשר את הבצק לעלות לפחות 1 שעה, או עד 3 או 4 ימים.
מסדרים את מתלה התנור במצב הנמוך ביותר ומחממים את התנור ל -500 מעלות צלזיוס.
מזלפים נייר אפייה גדול עם שמן זית.
מרדדים את בצק הפיצה דק ככל האפשר ומניחים אותו על תבנית האפייה.
מזלפים מעל מעט שמן זית כתית מעולה, מפזרים מעל מעט מלח ופלפל ומניחים את פרוסות המוצרלה על כל הבצק.
אופים עד שהקרום מזהיב והגבינה מבעבעת, 12 עד 15 דקות.
שמים את הארוגולה, עלי הבזיליקום השלמים והפטרוזיליה בקערה וזורקים עם שמן הזית הבתולי והחומץ הבלסמי. מפזרים מעל הפיצה, מפזרים פרמזן מגורר ומגישים.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם הבחירות המובילות שלי לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. הקונצ 'רטו של מדיצ' י ארמט למברוסקו רג ' יאנו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו]()
מדיצ 'י ארמטה קונצ' רטו למברוסקו רג ' יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן על החיך.