פיצה פורטבלה וברי מתאבן
המתכון Portabellan ופיצה מתאבן ברי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, שמן צמחי, גבינה פיצה קרוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתאבן אוכמניות ברי נושך, מתאבן חמוציות, ברי וביסקוויט, ו גבינת ברי מתאבן (צרפת) (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים מפטריות; פטריות פרוסות דק.
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים פלפלים בשמן 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים פטריות, מרז ' ורם ומלח. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד פטריות הם פשוט רך.
מניחים פיצה קרום על גיליון עוגיות ungreased.
מורחים תערובת פטריות על קרום. למעלה עם גבינה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חם וגבינה נמס.
חותכים לפלחים דקים כדי לשרת.