פיצה פטריות, בצל ובזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פטריות, בצל ובזיליקום Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלק-גבינת מוצרלה רזה, בצל, פיצה אפויה קרום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו פיצת כרוב, פטריות ובצל אדום, פיצה עם בייקון, בצל ופטריות, ו נקניק, בצל אדום, ופיצת פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות והבצל ומבשלים עד רך ורוב הנוזל מתאדה, כ 5 דקות. מערבבים את השום ולהסיר מהחום.
מניחים את קרום הפיצה על תבנית אפייה.
מורחים את הרוטב על הקרום עוזב גבול 1 אינץ'. למעלה עם תערובת פטריות ועגבניות מיובשות.
מפזרים עם מוצרלה וגבינות פרמזן.
אופים עד הקרום הוא פריך והגבינה נמסה יפה, על 13 דקות.
מפזרים בזיליקום, לחתוך 8 פרוסות לשרת.