פיצה פירות
פיצה פירות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, פירות, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פיצה פירות, פיצה פירות, ו פיצת פירות דלת שומן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. Lightly לרסס 14 אינץ פיצה פאן או 15x10 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת עוגיות, חמאה מומסת וביצה עד לצורות בצק רכות. לחץ על הבצק בתחתית המחבת.
אופים 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
בקערה בינונית מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בעדינות מערבבים ציפוי לתוך קצפת.
מורחים על פיצת עוגיות. סדר פירות למעלה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto