פיצה פסטה מושלמת
פיצה פסטה מושלמת יכולה להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-45 מנות. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא ספגטי, בשר טחון רזה במיוחד, אינוו. עונות שום & תערובת עשבי תיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלאן ופיזזן מושלם בבית, פיצה פפרוני מושלמת, ו פיצה פפרוני מושלמת.
הוראות
מבשלים ספגטי בסיר גדול לפי הוראות החבילה. בינתיים, בשר חום במחבת.
מסננים ספגטי, חוזרים למחבת.
להוסיף ביצה וחלב; לזרוק מעיל.
מורחים על החלק התחתון של 12 אינץ ' פיצה פאן ריסס עם ספריי בישול. מערבבים רוטב עגבניות ומערבבים את הרוטב לבשר; מורחים על ספגטי. למעלה עם גבינה.
אופים 20 עד 25 דקות. או עד הקרום מוגדר גבינה מותכת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.