פיצה פסטה תבשיל
מתכון פיצה פסטה תבשיל יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 45 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 276 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם רוטב ספגטי, פפרוני, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. נסו פיצה פסטה תבשיל, תבשיל פסטה פיצה (5 נקודות חכמות ), ו תבשיל פסטה פיצה זול (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה רוטב ספגטי ופסטה.
מעבירים לשניים משומנים 13 אינץ'. איקס 9-אין. אפיית כלים.
מפזרים גבינה. מסדרים פפרוני מעל. מכסים ומקפיאים קדירה אחת עד 3 חודשים.
אופים את הקדרה השנייה, ללא כיסוי, ב 350 ל 25-30 דקות או עד מחומם דרך.
לשימוש בקדרה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
![ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה]()
ברון ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו גראן סלזיונה
# 28 יין בטופ 50 של וינפייר לשנת 2018צבע אדום אודם עז עם אף עדין של אוכמניות ותווי דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים וחריפים. את יין תצוגת מעולה חומצה מבנה, מאוזן היטב, אלגנטי טאנינים. ההשפעה בפה היא קטיפתית ומתמשכת.