פיצה פסטו עם ארבע פטריות
פיצה פסטו ארבע פטריות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, סלט סלרי ופטרוזיליה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוף צלוי ופיצת פסטו פטריות, פיצה פטה פסטו פטריות חצילים (חציל), ו פיצת לחם צרפתי בגריל עם פסטו פטריות וגבינת פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה בתנור. מחממים תנור ל 500 (לשמור על אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם).
מניחים את הבצק בקערה בטוחה למיקרוגל בינונית מצופה בתרסיס בישול. כיסוי ומיקרוגל במדיום (50% כוח) 45 שניות.
שלב 2/3 כוס מים פורצ ' יני בכוס מדידה 2 כוס. מיקרוגל ב 4 דקות גבוהות או עד במכרז; לנקז. קוצצים גס פורצ ' יני.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות טריות ושום; מטוגנים 5 דקות. מערבבים פורצ ' יני, פלפל, ומלח.
רול בצק לתוך 12 x 8 אינץ מלבן על משטח מקומח. בזהירות להסיר פיצה אבן מהתנור; לארגן בצק על פיצה אבן.
מורחים פסטו על בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מפזרים גבינה מעל פסטו; העליון עם תערובת פטריות.
אופים ב 500 במשך 13 דקות או עד הקרום הוא השחמה פריך.