פיצה פסטו שרימפס וכוסברה בגריל
ניתן להכין את המתכון שרימפס בגריל ופיצה פסטו כוסברה בערך 2 שעות ו 15 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 646 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 121 אוהדים. אם יש לכם קמח לא מולבן, מלח, צנוברים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הים תיכוני הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. עם כפית ציון 79%, המנה הזו טובה. פיצה פסטו שרימפס וכוסברה בגריל, פיצה פסטו שרימפס וכוסברה בגריל, ו שיפודי שרימפס פסטו כוסברה ופיסטוק בגריל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הקציפו יחד את השמרים ו -1 / 4 כוס המים בקערה קטנה והניחו לשבת במשך 5 דקות להוכחה.
מניחים 1 3/4 כוסות מהקמח בקערה גדולה עם המלח.
מוסיפים את תערובת השמרים, את יתרת המים והשמן ומערבבים עד לאיחוד.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ולשים לתערובת אחידה. משמנים קערה גדולה עם 1 כפית השמן הנותרת, מוסיפים את הבצק והופכים לציפוי. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, בערך 1 עד 1 1/2 שעות.
מחממים את הגריל לגובה. לאחר שהבצק תפח, חלקו אותו לשניים. מחלקים כל חצי ל -2 כדורים.
מגלגלים כל כדור לעיגול בגודל 8 אינץ'.
מברישים בשמן וצולים משני הצדדים עד להזהבה.
מורחים כמה כפות מפסטו הכוסברה על כל פיצה, מעליהם כמה פרוסות מוצרלה באפלו, ואז מעליהם 4 עלי שרימפס וכוסברה.
מניחים את הפיצה על הגריל עד שהגבינה נמסה.
שלב את כל החומרים במעבד מזון ועבד עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.;
מחממים את הגריל לבינוני-גבוה.
מברישים כל שרימפס בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים 1 עד 2 דקות לכל צד או עד שזה עתה מבושל (השרימפס יהיה אטום ויהפוך לורוד).
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. וינה ליידה סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![וינה ליידה סוביניון בלאן]()
וינה ליידה סוביניון בלאן
סוביניון בלאן 2013, המציג מינרליות אקספרסיבית, מסומן בעוצמה ארומטית עוצמתית ובספקטרום ארומטי רחב, עם תווים צמחיים, לימון וטרופיים. הוא טרי בחיך, ומציע חומציות פריכה וחריפה וגימור לימון עסיסי. זוג עם עוגות סרטן, טרגון עוף או מולים.