כיס פיצה פפרוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1091 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 67 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פרמזן, שמן זית, מוצרלה חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו כיס פיצה טבעוני, פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום, ו פיצה פפרוני הטובה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מחממים את שמן הזית בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את השום ואת הטחון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מוסיפים את רסק העגבניות והטחון למשך 1 דקות נוספות. מערבבים את העגבניות חתוכות לקוביות, סוכר ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את עלי הבזיליקום הקרועים ומביאים לרתיחה איטית. אפשר להרתיח במשך כ 15 דקות בזמן שאתה עושה כיס הפיצה שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
8
מרדדים את כדורי הבצק על משטח מקומח קלות לתוך 4 סיבובים שווים. על חצי מכל סיבוב, שכבות כמה מוצרלה, ולאחר מכן כמה פרוסות פפרוני. מקפלים לשניים, מכסה את המילוי, ולאחר מכן לקפל את הקצוות החיצוניים למעלה crimp את הקצוות עם האצבעות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוני
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
9
מניחים את הכיסים על תבנית אפייה, מברשת בשמן זית ומפזרים פרמזן מגורר.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.