פיצה פפרוני כיס
כיס פיצה פפרוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1091 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 67 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פרמזן, שמן זית, מוצרלה חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו כיס פיצה טבעוני, פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום, ו פיצה פפרוני הטובה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מחממים את שמן הזית בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השום ואת הטחון במשך 1 דקה.
מוסיפים את רסק העגבניות והטחון למשך 1 דקות נוספות. מערבבים את העגבניות חתוכות לקוביות, סוכר ועונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את עלי הבזיליקום הקרועים ומביאים לרתיחה איטית. אפשר להרתיח במשך כ 15 דקות בזמן שאתה עושה כיס הפיצה שלך.
מרדדים את כדורי הבצק על משטח מקומח קלות לתוך 4 סיבובים שווים. על חצי מכל סיבוב, שכבות כמה מוצרלה, ולאחר מכן כמה פרוסות פפרוני. מקפלים לשניים, מכסה את המילוי, ולאחר מכן לקפל את הקצוות החיצוניים למעלה crimp את הקצוות עם האצבעות כדי לאטום.
מניחים את הכיסים על תבנית אפייה, מברשת בשמן זית ומפזרים פרמזן מגורר.
אופים עד הזהב, 10 עד 15 דקות.