פיצה פפרוני לחם מהיר
פיצה פפרוני מהיר לחם יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה בחלב בינוני, עגבניות מיובשות, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פיצה פפרוני לחם מהיר, מק פיצה פפרוני מהיר של קלייר, ו Dippin 'Dunkin' מהיר וקל פיצה פפרוני לחמניות.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל בנדיבות מחבת כיכר מתכת 9 על 5 אינץ ' עם שמן זית. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף מעיל את הנייר עם שמן, כמו גם; להפריש.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, אורגנו, מלח, סודה לשתיה, ופלפל יחד בקערה גדולה עד סודה סודה קצף וכל גושים גדולים נשברים.
מוסיפים את הגבינה, פפרוני ועגבניות ומוסיפים את תערובת הקמח עד שהחתיכות מופרדות ומצופות באופן שווה; מניחים בצד.
מניחים את הביצים, החלב, ושמן זית נמדד בקערה בינונית ומקציפים עד חלקה.
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח ומערבבים עד שהקמח רק משולב, נזהרים לא לערבב (כמה פסים של קמח הם בסדר). הבלילה תהיה עבה מאוד.באמצעות מרית גומי, לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן, דוחף אותו לתוך הפינות להחליק את החלק העליון.
אופים עד הלחם הוא חום זהוב בכל רחבי וקיסם שיניים מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי (לבדוק כמה כתמים כי אתה עלול להכות בכיס של גבינה), על 40 עד 45 דקות.
מניחים את המחבת על מתלה תיל להתקרר במשך 15 דקות. הפעל סכין סביב היקף הלחם ולהפוך אותו על המדף.
תנו ללחם להתקרר לפחות עוד 30 דקות לפני החיתוך.