פיצה פפרוני מחיטה מלאה
המתכון פיצה פפרוני מחיטה מלאה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, שמן זית, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פיצות פפרוני מחיטה מלאה, פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום, ו קשרי בייגלה עם פפרוני מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמחים, שמרים, מלח וסוכר במעבד מזון; תהליך עד מעורבב.
שלב מים חמים מאוד ושמן במדד זכוכית 1 כוס. לאט לאט לשפוך תערובת מים דרך מצנח מזון עם מעבד על; תהליך עד תערובת יוצרת כדור. תהליך נוסף 1 דקה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח; בצק מעיל עם ספריי בישול.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'.
מניחים בצק על תבנית אפייה גדולה הפוכה מצופה בתרסיס בישול. Crimp קצוות הבצק כדי ליצור שפה.
מורחים רוטב על פני הבצק, משאירים גבול של 1/2 אינץ'; מפזרים רוטב פפרוני וגבינה.
אופים ב 500 במשך 11 דקות או עד גבינה נמסה קרום זהוב.
תן למעבד המזון שלך להכין את הבצק למתכון זה, או לרכוש פגז פיצה דק קרום מחיטה מלאה ממכולת. תחליפי את הירקות האהובים עלייך לפיצה בשביל הפפרוני בשביל אפשרות צמחונית.