פיצה פרושוטו וגבינת עיזים
המתכון פרושוטו ופיצה גבינת עיזים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 18 דקות. מנה אחת מכילה 784 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פרושוטו, בזיליקום, גבינת עיזים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיצה תאנה, פרושוטו וגבינת עיזים, גבינת עיזים, פרושוטו ופיצה אגסים, ו אספרגוס, גבינת עיזים ופיצה פרושוטו.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
הניחו קרום פיצה על תבנית פיצה מכוסה נייר כסף או דף עוגיות.
מורחים רוטב באופן שווה על קרום פיצה.
מפזרים גבינת מוצרלה על הקרום ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' מסביב לקצה. מסדרים פרושוטו על גבי גבינה.
מפזרים גבינת עיזים מעל פרושוטו.
אופים עד שהפרושוטו פריך והגבינה נמסה, בערך 12 דקות.
חותכים פיצה ל -6 פרוסות ומגישים.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה הם בחירה מצוינת לפיצה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו]()
טנוטה די קפריה קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו טנוטה די קפריה הוא יין בעל מורכבות ומבנה אופטימליים. צבע אדום רובי עם גוונים סגולים. ניחוח עז ועשיר, וינוס, מונע פירות. הערות דובדבן נעימות, מרעננות ומאוזנות היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.