אם יש לכם חרדל דיז'ון, חלב, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 שעות ו-50 דקות. נסו פיצה לבנה עם פרושוטו, ארוגולן ועגבניות, פסטת צדפות טריות עם רוטב בזיליקום לבן שמנת + פרושוטו פריך, ו פיצת BLT עם רוטב לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 2/3 כוס מים חמים ושמרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק, ולתת לעמוד 5 דקות או עד בצורת בועות. שקול או כף קלה 75 אונקיות קמח לחם (כ 1/2 כוסות) לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים במהירות נמוכה במשך 2 דקות או עד הבצק יוצר כדור. הגדל מהירות בינונית, ומערבבים 8 דקות או עד חלקה ואלסטית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים את הבצק בקערה בינונית מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) Punch dow down.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים במשך 3 דקות או רק עד חמאה ושום מתחילים חום, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
מוסיפים 2 כפיות קמח לכל מטרה למחבת, ומבשלים 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים בתערובת חלב, ומביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.