פיצה פרימוורה
פיצה פרימוורה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לך עלי תרד תינוק, גבינת מוצרלה, קרום פיצה קלאסי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: פיצה פרימוורה, פיצה פרימוורה, ו שרימפס פרימוורה פיצה # ShrimpShowdown.
הוראות
תנור חום ל 425 מעלות F. ספריי גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול. פרוס בצק פיצה על גיליון עוגיות; לחץ לתוך מלבן 15x12 אינץ'.
אופים 6 עד 8 דקות או עד חום זהוב בהיר.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', חום 1 כף שמן צמחי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים ירקות מוקפצים קפואים; מבשלים 6 עד 8 דקות או עד הבצל רך.
מורחים 3/4 כוס של רוטב הבישול באופן שווה מעל קרום אפוי חלקית. מסדרים פלפלים ובצל באופן שווה על פני רוטב; למעלה עם עלי תרד.
טפטוף עם רוטב בישול שנותר.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מפזרים פיצה עם זיתים ותיבול.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.