פיצה צ'יזבורגר
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם חרדל חום חריף, פלפל חריף, תיבול סטייק מונטריאול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פיצה צ'יזבורגר, פיצה צ'יזבורגר, ו פיצה צ'יזבורגר גדולה.
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
תן לבצק הפיצה לנוח על פי הוראות החבילה. לחץ את הבצק למחבת פיצה 16 אינץ ' או תבנית אפייה מעוטרת.
במחבת גדולה, לשלב את פלפלים ובצל. מבשלים מעל חום בינוני עד שהירקות רכים, כ -8 דקות.
הסר מהחום. לאחר מכן, מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד מתפורר וחום.
מורחים את החרדל על קרום הפיצה. למעלה עם פרובולונה, תערובת בשר ומוצרלה.
מפזרים עם תיבול סטייק מונטריאול.
אופים עד הקרום הוא השחמה והגבינה נמסה, כ -10 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto