קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פיצה צ'יזבורגר

פיצה צ'יזבורגר
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם חרדל חום חריף, פלפל חריף, תיבול סטייק מונטריאול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פיצה צ'יזבורגר, פיצה צ'יזבורגר, ו פיצה צ'יזבורגר גדולה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
תן לבצק הפיצה לנוח על פי הוראות החבילה. לחץ את הבצק למחבת פיצה 16 אינץ ' או תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת פיצהמחבת פיצה
3
אופים במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
במחבת גדולה, לשלב את פלפלים ובצל. מבשלים מעל חום בינוני עד שהירקות רכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ירקירק
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר מהחום. לאחר מכן, מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד מתפורר וחום.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
6
הסר מהחום ולנקז היטב.
7
מורחים את החרדל על קרום הפיצה. למעלה עם פרובולונה, תערובת בשר ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
מוצרלהמוצרלה
פרובולוןפרובולון
חרדלחרדל
מורחיםמורחים
בקרבקר
8
מפזרים עם תיבול סטייק מונטריאול.
מרכיבים שתצטרך
סטייק מונטריאול תיבולסטייק מונטריאול תיבול
9
אופים עד הקרום הוא השחמה והגבינה נמסה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
חתוך לחתיכות כדי לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto