פיצה צ'יזבורגר ברביקיו
צ'יזבורגר ברביקיו פיזאן נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 234 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מים מאוד, בשר טחון, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: פיצה צ'יזבורגר ברביקיו, פיצה ברביקיו: פיצה אלביס (המסעדה האיטלקית של קולטה), ו פיצה צ'יזבורגר.
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר; תנור חום ל 450°f. תרסיס פיצה 12 אינץ ' עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים ב 1/2 כוס רוטב ברביקיו; להפריש.
בקערה בינונית, מערבבים ביסקוויק לערבב, מים חמים מאוד ושמן עד צורות הבצק; להכות במרץ 20 משיכות עם כף. באמצעות אצבעות טבול תערובת ביסקוויק, לחץ על הבצק במחבת פיצה; קצה קמצוץ כדי ליצור שפה 1/2 אינץ'.
מורחים הנותרים 1 כוס רוטב ברביקיו על קרום. למעלה עם תערובת בשר ופרוסות חמוצים. למעלה עם גבינה.
אופים 12 עד 15 דקות או עד הקרום הוא חום וגבינה נמס.