קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פיצה צמחונית ארבע עונות

פיצה צמחונית ארבע עונות
פיצה צמחונית ארבע עונות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.08 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 564 קלוריות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם מוצרלה, בצק פיצה, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון 43%, המנה הזו די טובה. נסו פיצה צמחונית ארבע עונות, טורקיה לכל עונות השנה, ו ארבע עונות אנצ'ילדות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 475 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מברישים תחתית של תבנית אפייה גדולה עם שמן זית. לחץ ומתוח בצק פיצה באופן שווה כדי ליצור סיבוב גדול. (אם הבצק מתנגד בהתחלה, תנו לו לנוח דקה ואז המשיכו.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מפזרים מוצרלה וחצי פרמזן ומשאירים גבול רגיל בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4
מסדרים על פיצה לבבות ארטישוק, פטריות, עגבניות מיובשות ופלפלים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
5
מפזרים את יתרת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6
אופים פיצה עד שהחלק התחתון של הבצק מזהיב (מרימים פיצה בזהירות בעזרת מרית להצצה) והגבינה מבעבעת, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים לעמוד 5 דקות על רשת לפני שפורסים ומגישים. מציעים אבקת שום או פלפל אדום כתוש בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. פירותי אוורירי שלה, פרחוני בלסמי הערות להכות על האלגנטיות הרעננה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניס, קינמון. כל הפאר שלו בא לידי ביטוי בחיך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז החומציות והאלגנטיות. התווים האופייניים לפרי אדום המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.