קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות8
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיצה קונפי בצל (Pissaladière)

פיצה קונפי בצל (Pissaladière)
פיצה קונפי בצל (Pissaladière) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מים חמים, זיתים נרפא שמן, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בצל Pisaladière, Pisaladiere (Provencal Onion Tart), ו קונפי בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור כדי 149°.To הפוך את קונפי הבצל, לחתוך את החמאה לכמה חתיכות ולמקם בתבנית אפייה רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק את הבצל בשכבת ערמה 1 עד 1 1/2 אינץ ' עמוק. (אם הבצלים מתפשטים דק מדי, הם מטגנים ולא "נמסים" לתוך קונפיט.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שים את הצלחת בתנור כדי להמיס את החמאה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
הסר את הצלחת ומניח חצי בצל פרוס בו. לקרוע את עלי המפרץ ל 2 או 3 חתיכות ולפזר חצי חתיכות על הבצל. לאחר מכן להוסיף 2 כל קורנית ואת sprigs מלוח החורף, 1/2 כפית. של הפלפל ו 1/4 כפית. של המלח.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
טפטוף עם 2 Tbs. של שמן הזית. חזור עם הבצלים הנותרים, תבלינים ושמן זית, לערום אותם על גבי.להחזיר את המנה לתנור ואופים, הפיכת הבצל כל 10 עד 15 דקות, עד שהם בצבע חום זהוב בהיר וצמצמו בנפח בכמעט חצי, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
הסר מהתנור ולהשליך את המפרץ, טימין ומתובל החורף.בינתיים, לעשות את הבצק: בקערה קטנה, להמיס את השמרים במים החמים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
הוסף את הסוכר ולתת לעמוד עד קצף, על 5 minutes.In מעבד מזון, לשלב את תערובת שמרים, מלח, 1 Tbs. של שמן זית ו -3 כוסות של הקמח. תהליך עד החומרים לבוא יחד לתוך כדור. אם הבצק רטוב מדי, להוסיף כמה שיותר מהקמח 1/2 כוס הנותרים, קצת בכל פעם, לפי הצורך כדי ליצור כדור חלק, מוצק. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים טפטופים של מים חמים עד שהכדור נוצר. המשך לעבד לאחר הכדור נוצר עד הבצק הוא משיי אבל מוצק, 3 עד 4 דקות. מוציאים את הבצק על משטח עבודה משוריין היטב, ולשים עד שהבצק חלק וגמיש, 4 עד 5 דקות.שמן קערה גדולה עם 1 Tbs הנותרים. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מניחים את הכדור בצק בקערה ולהפוך את הבצק כדי לצפות את פני השטח עם שמן. מכסים במגבת מטבח נקייה ולחה ומניחים לעמוד במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, 1 עד 1/2 שעות. אגרוף למטה את הבצק, מחדש לכסות את הקערה עם המגבת ולתת לנוח במשך 30 דקות.מניחים מתלה בשליש העליון של תנור מחממים עד 260°. Punch את הבצק ולהפוך על משטח עבודה מקורנת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מרדדים את הבצק לתוך מלבן על 13 על 19 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מפזרים מעט קמח על החלק התחתון של תבנית אפייה 12 על 18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
להניח את הבצק על זה, ללטף אותו בצדדים כדי להפוך את הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
מורחים את פני השטח עם קונפי הבצל, ולאחר מכן מסדרים את אנשובי וזיתים באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
12
אופים עד החלק התחתון של הקרום הוא פריך ואת הקצוות הם השחמה קלות, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
הסר מהתנור. בעוד חם, טפטוף עם 2 כפית. שמן זית, ואז מפזרים את המרג ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מרז ' ורםמרז ' ורם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
14
חותכים את pisaladire לתוך מלבנים על 3 על 3 1/2 אינץ ' לשרת חם או בטמפרטורת החדר.