קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

פיצה קוריאנית

פיצה קוריאנית
פיצה קוריאנית יכול להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 454 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ירקות, נבטי שעועית, בשר סרטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו ברביקיו קוריאני בגריל Short Rib Dogs W / חמוץ אפרסק מתוק + סלט קוריאני חריף, Char-בגריל בסגנון קוריאני מנגל צלעות חזיר ובשר קוריאני אומן בגידה, ו קים צ'י - קוריאה באי צ' ו קים צ'י (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, הביצים, המים והמלח. זה יהיה מאוד מימי, כמו פיצה היא כמו קרפ. מערבבים את בשר הסרטן, חזיר, טופו, נבטי שעועית, ירקות מעורבים, וכרוב עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
בשר סרטניםבשר סרטנים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים חלק מהשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. הפיצות שלך יהיו בגודל של המחבת שלך. כפית במספיק הבלילה ירקות כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת. לבשל במשך כ 8 דקות, או עד החלק התחתון הוא חום זהוב. הפוך, ומבשל עד השחמה בצד השני, על 3 דקות. הקצוות צריכים להיות פריכים. חזור עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מגישים פיצות עם רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
4
כדי להפוך את הרוטב טבילה, לערבב יחד את רוטב הסויה, חומץ אורז, שמן שומשום ופלפל צ ' ילה במיכל sealable. חותם, ולנער עד מעורבב היטב. לנער שוב רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

קוריאני ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דוד & נדיה Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.