פיצה קוריאנית
פיצה קוריאנית יכול להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 454 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ירקות, נבטי שעועית, בשר סרטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו ברביקיו קוריאני בגריל Short Rib Dogs W / חמוץ אפרסק מתוק + סלט קוריאני חריף, Char-בגריל בסגנון קוריאני מנגל צלעות חזיר ובשר קוריאני אומן בגידה, ו קים צ'י - קוריאה באי צ' ו קים צ'י (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, הביצים, המים והמלח. זה יהיה מאוד מימי, כמו פיצה היא כמו קרפ. מערבבים את בשר הסרטן, חזיר, טופו, נבטי שעועית, ירקות מעורבים, וכרוב עד מעורבב היטב.
מחממים חלק מהשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. הפיצות שלך יהיו בגודל של המחבת שלך. כפית במספיק הבלילה ירקות כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת. לבשל במשך כ 8 דקות, או עד החלק התחתון הוא חום זהוב. הפוך, ומבשל עד השחמה בצד השני, על 3 דקות. הקצוות צריכים להיות פריכים. חזור עם הבלילה שנותרה.
מגישים פיצות עם רוטב טבילה.
כדי להפוך את הרוטב טבילה, לערבב יחד את רוטב הסויה, חומץ אורז, שמן שומשום ופלפל צ ' ילה במיכל sealable. חותם, ולנער עד מעורבב היטב. לנער שוב רק לפני ההגשה.