פיצה קיצית סקווש עם שום קלוי וcrème Fraîche
מתכון פיצה סקווש קיץ עם שום קלוי וcrème Fraîche מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: מרק דלורית צלוי עם קרם פרש, מרק דלורית צלוי עם ליים קרם פרש, ו מרנג עם פירות יער טריים קיץ & קרם פרש וניל.
הוראות
הסר בצק מהמקרר 2 שעות לפני האפייה.
בואו לנוח בטמפרטורת החדר על משטח מקומח קלות, מאובק בקמח ומכוסה בניילון נצמד.
מחממים תנור או, רצוי, טוסטר אובן עד 350 ° F. שום העונה עם מלח כשר ופלפל ומעיל קל עם שמן זית. לעטוף בנייר אלומיניום צלי עד רך מאוד, על 45 דקות. לסחוט דרך ricer או לחץ על כל ציפורן עם הצד של סכין גדול כדי להסיר בשר מעורות.
מחממים תנור למקסימום עם פיצה אבן 1 שעה לפני האפייה, באמצעות חום הסעה במידת האפשר.
מערבבים שום קלוי; קרם fraîche; 1/4 כוס Parmigiano-Reggiano, מגורד דק; Asiago, מגורר דק; מיץ לימון; טימין. פרוסות סקווש דק ככל האפשר.
עבור כל עוגה, עובד על משטח מקומח קלות, בזהירות למתוח סיבוב של בצק דק ככל האפשר.
העברה לקליפה מקומטת קלות העליון עם חצי תערובת השום. מסדרים פרוסות סקווש באופן אטרקטיבי, מעט חופפים אותם.
אופים על פיצה אבן עד הקרום הוא קרמל עמוק ו סקווש הוא רק מתחיל חום, על 5 דקות ב 288°. העליון עם פרמזן מגורר דק-רג ' יאנו וגרידת לימון, טפטוף עם שמן זית, ומפזרים מלח ים גס. תחתוך ותגיש.